fbpx

Domeniile Bohotin – Vinuri online de la Domeniile Bohotin

Cele mai interesante jocuri despre vin pentru petreceri

Anotimpul de vara reprezinta prilejul perfect pentru a organiza cate o petrecere ori de cate ori ai ocazia sau pentru a participa la una. Fie ca tu esti gazda sau doar musafir, uneori lucrurile nu decurg conform planului, iar petrecerea se transforma, fara voie, intr-o intalnire a oamenilor in varsta, care isi expun problemele de viata. Pentru a evita o astfel de situatie si a alunga monotonia, ce ai spune ca la petrecerea urmatoare sa organizezi cateva jocuri pentru prietenii tai iubitori de vin? Ti-am atras atentia? Atunci citeste in continuare articolul, pentru a afla despre cele mai interesante jocuri despre vin pentru petreceri.

Deseneaza eticheta vinului

Poti afla care dintre prietenii tai este cel mai talentat la desen, cu un joc usor si interesant. Prezinta-le invitatilor un vin, fara eticheta si provoaca-i pe toti sa deseneze propria versiune a etichetei. Daca veti consuma si cateva pahare de vin inainte, totul va fi si mai amuzant. Poti oferi si un premiu, la sfarsit, celui mai inventiv desen.

Bingo cu vin

Cu siguranta ai jucat cel putin o data in viata bingo si nu poti nega faptul ca te-a prins putin valul. La urmatoarea petrecere pe care o organizezi poti propune un joc de bingo pentru a mai anima atmosfera si a trezi spiritul competitiv din prietenii tai. Creeaza un cartonas de bingo punand un tip de vin, dupa preferinte in fiecare patrat. Pentru a juca leaga-l concurentul la ochi si plaseaza un token pe patratul care crezi ca se potriveste cu fiecare mostra de vin. Cand cineva obtine bingo, verifica sa vezi daca papilele sale gustative au nimerit soiul.

Descrie vinul

Verifica cat de priceputi sunt prietenii tai la vinuri, printr-un joc interactiv. Creeaza niste cartonase cu intrebari sau provocari. De exemplu: „Daca acest vin ar fi o celebritate, cine ar fi?” sau „Foloseste un cuvant care incepe cu litera R pentru a descrie acest vin”.

Cat de bine iti cunosti partenerul?

Daca ai o petrecere cu cupluri ca invitati, puteti juca un joc pentru a vedea cat de bine se cunosc partenerii intre ei. Fa rost de doua table mici albe si adreseaza-le partenerilor, pe rand, intrebari precum: „Partenerul tau prefera vinul alb sau rosu?” sau „Ce bautura comanda partenerul tau atunci cand merge la un bar?”.

Ghiceste pretul

Sunt persoane care jura ca pot simti diferenta de gust dintre un vin ieftin si un vin scump. De ce sa nu profiti de asta si sa organizezi un concurs? Ofera fiecaruia cate o foaie de hartie si serveste-le cateva pahare de vin la preturi diferite. Cere-le sa ghiceasca pretul si vezi care reuseste sa se apropie cel mai tare de adevar.

Cate dopuri de pluta sunt in borcan?

Stii jocul acela in care trebuie sa ghicesti cate obiecte sunt intr-un recipient? De ce sa nu pui in aplicare versiunea in care invitatii trebuie sa ghiceasca cate dopuri de pluta sunt intr-un borcan?

Cine spune ca adultii nu trebuie sa se mai joace? Nu noi, mai ales cand vorbim despre jocuri care implica bautura noastra preferata, vinul! Intra pe site-ul Domeniile Bohotin, alege sticlele din vinul preferat si pune de o petrecere alaturi de prieteni!

Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.