fbpx

Domeniile Bohotin – Vinuri online de la Domeniile Bohotin

Cum sa reutilizezi o sticla de vin. Partea a doua

Pentru ca ideile sunt infinite, ne-am gandit sa continuam seria cu moduri in care poti reutiliza in mod inedit si eficient o sticla de vin. Daca in articolul anterior am dezbatut variante simple si usor de creat, in textul de fata vrem sa iti propunem o gama de variante care presupun ceva mai multa munca, dar rezultatele sunt exceptionale. Citeste in continuare pentru a le afla!

1.       Corp de iluminat din sticle de vin

Poate ca nu pare, dar corpul de iluminat este un element esential pentru designul unei camere. Daca ai optat pentru un stil minimalist sau pur si simplu preferi obiectele inedite, iti propunem ca creeazi chiar tu un corp de iluminat. Cum? Ei bine, ai nevoie de o cateva sticle de vin, mate sau transparente, depinde ce preferi, pe care sa le decupezi cu ajutorul unui instrument special. Este important sa tii cont de detalii si sa realizezi o taietura fina pentru a nu da impresia de produs neterminat. In functie de ce doresti, poti compune un „candelabru” simplu sau amplu.

2.       Un cuier inedit din sticle de vin

Daca esti in cautarea unui cuier special, dar nu ai gasit nimic pe placul tau, poti incerca alta varianta. Ai nevoie doar de o serie de sticle de vin, lipici special pentru suprafete si o bucata din lemn pentru a obtine un obiect de mobilier special. Chiar daca acesta nu iti garanteaza o sustinere extraordinar de mare, cu siguranta va fi „vedeta” camerei tale. Ce ai de facut? In primul rand trebuie sa tai partea superioara a sticlelor pentu a obtine „cuierul”. Dupa ce ai efectuat toate masuratorile necesare, nu iti ramane decat sa le lipesti cu grija pentru a obtine un obiect fara cusur.  Pentru a fi sigur ca vei ramane cu un cuier intact pe o perioada indelungata de timp, utilizeaza-l doar pentru accesorii usoare, precum palarii sau esarfe.

3.       Rafturi pentru sticle

Ce ai spune de un raft pentru colectia de vin facut din… sticle? Pe langa faptul ca vei obtine un ansamblu inedit, vei reutiliza intr-un mod sustenabil sticlele de vin consumate. Ce ai de facut? Primul pas este sa sortezi sticlele identice deoarece avem nevoie de sustinere si simiatrie. Pentru a fi sigur, poti adauga o bara suplimentara din metal. In plus, alege rafturi dintr-un lemn de calitate pentru a obtine un produs rezistent. Asadar, dupa ce ai asezat elementele, este timpul sa asamblezi. Punem un raft, apoi cate doua sticle asezate pe verticala in fiecare capat, apoi asezam alt raft si tot asa pana finalizam noul obiect de mobilier.

4.       Masuta de cafea

Daca te-ai plictisit de actuala masuta de cafea, atunci e semn clar ca ai nevoie de una noua. Pentru a fi sigur ca obtii produsul dorit, iti recomandam sa o faci chiar tu! Stim ca pare greu, dar nu e deloc asa. Ai nevoie doar de sticle care vor deveni picioarele mesei si de suprafata acesteia. Ce urmeaza? Ei bine, ai doua variante, fie lipesti piesele, fie gauresti suprafata, astfel incat acestea sa devina un fel de puzzle. Pentru cea de-a doua varianta, iti recomandam sa completezi aspectul cu ajutorul florilor care sa fie introduse in capetele sticlelor ce se ivesc prin suprafata mesei. Astfel vei imbina doua obiecte diferite: masa si vaza cu flori.

5.       Perete din sticle

Pentru ultima varianta, iti propunem un mod amplu de a reutiliza sticlele de vin. Daca locuiesti la curte si ai un foisor, iti propunem sa transformi total unul din pereti. De ce ai nevoie? Pe langa imaginatie si rabdare, iti sunt necesare multe sticle. In functie de dimensiunile peretelui, calculeaza numarul de elemente necesare. Ulterior, ai nevoie de o baza pe care sa fie asezare sticlele, iar noi iti propunem o serie de piloni subtiri. Tot ce ai de facut este sa gauresti sticlele si sa le asezi in linie pe toata suprafata peretelui pentru a obtine un perete.

Daca te-am convins sa reutilizezi sticlele de vin goale, dar acum nu ai obiectul principal, intra pe site-ul Domeniile Bohotin si achizitioneaza produsele necesare, atat pentru lichidul extraordinar, cat si pentru sticlele ce raman. Magazinul nostru de vinuri online este aici: https://domeniilebohotin.ro/magazin/.

Citeste si:

Cum sa reutilizezi o sticla de vin

5 intrebuintari neobisnuite ale vinului rosu

Cand sa oferi o sticla de vin cadou?

Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.