fbpx

Domeniile Bohotin – Vinuri online de la Domeniile Bohotin

Cinci motive pentru care meriti un pahar de vin

Toti cunoastem acea voce interioara, care ne convinge sa rezistam pana in Weekend pentru un pahar de vin. Fie ca vorbim de obiective de sanatate, de stresul la locul de munca sau doar de un sentiment de vinovatie, care ne descurajeaza dorinta de a umple un pahar de vin chiar acum, chiar in aceasta seara. Merita de remarcat ca paharul de vin nu trebuie transformat intr-o sticla (desi uneori merita sa o facem). Odata stapanita arta de a bea doar un pahar de vin, orice seara sau sfarsit de saptamana vor capata alte nuante. Totusi, meriti acel pahar de vin ravnit! De ce? Gasesti cinci motive in randurile de mai jos.

Ai avut o zi grea

Sunt doar 24 de ore intr-o zi si, de obicei, nu-ti ajunge o ora in plus ca sa o dedici propriei persoane. Intre a merge la sala de sport, a ingriji animalele de companie, a pregati mesele, intre naveta zilnica, socializare si rutina de opt sau chiar zece ore, meriti acel moment de rasfat. Uita de toata rutina zilnica si umple paharul cu vin.

Vei avea o zi grea

Dupa o zi de lucru te intorci acasa. Te gandesti la ziua de maine. Traiesti cu ziua de maine. Nu-ti mai irosi acele cateva ore ramase pana la somn cu gandurile pentru ziua de maine. Nu te mai stresa din cauza zilei de maine, cel putin pana nu auzi alarma de dimineata. Pune cateva bucatele de cascaval si branza in farfurie, desfa sticla de vin mult dorita si uita de grijile de maine. 

Vinul nu te va dezamagi niciodata

Prietenii pot fi de incredere, iar primele intalniri incomode. Cu toate acestea, un pahar de vin ramane de incredere chiar si in cele mai dificile situatii. Vinul nu te-a dezamagit niciodata. In zilele bune si rele, vinul este alaturi de tine, gata sa te invaluie in imbratisarile sale calde. Noul motto al vietii: avem incredere in vin!

Vinul este considerat sanatos

In cantitati moderate. Un pahar de vin pe zi iti va aduce beneficiile de care ai nevoie. Propritatile benefice gasite intr-un pahar de vin sunt uimitoare: estompeaza ridurile, imbunatateste memoria, previne cariile si reduce stresul. Acum ai motiv fundamentat si un contraargument pentru cei care te acuza pentru faptul ca ai desfacut sticla de vin la mijloc de saptamana. 

Pentru ca meriti

Sarbatoreste! Dincolo de toata rutina esti o persoana muncitoare, care reuseste sa duca o viata sociala, sa-si faca bine treaba si, in acelasi timp, sa-si faca timp pentru rasfat. Desfa un rosu si umple cele mai bune pahare pe care le ai. Bucura-te!

Alege un vin bun

Ai toate motivele sa desfaci o stica de vin chiar acum. Nu ezita sa alegi un vin bun, care sa te imbie cu fiecare picatura. Alege vinurile de la Domeniile Bohotin. Vinul nostru te convinge prin delicatetea, gustul si aroma pe care le emana picatura cu picatura.

Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.