fbpx

Domeniile Bohotin – Vinuri online de la Domeniile Bohotin

Povestea vinurile premiate in cadrul VINARIUM

Incercam zi de zi sa imbunatatim si sa perfectionam intreg procesul pe care il parcurgem pentru ca tu sa ai parte doar de cele mai bune si calitative sortimente de vin dintre cate ai incercat pana cum. Prin prisma evenimentelor desfasurate in ultima vreme se pare ca nu ne straduim in van sa ne perfectionam in maiastra arta a vinurilor. Pentru a ne incununa munca si dedicarea depuse, vinurile noastre sunt acum mandrele posesoare ale unor titluri mult ravnite, castigate pe drept intr-o „batalie” cinstita, cu jurati de seama. Vrei sa afli mai multe si sa iti potolesti curiozitatea? Atunci vino sa citesti despre povestea vinurilor premiate in cadrul VINARIUM.

Ce este VINARIUM?

In primul rand trebuie sa facem putina lumina in povestea noastra, pentru ca tu sa intelegi pe deplin despre ce este vorba. VINARIUM este o competitie internationala care se desfasoara in fiecare an, in cadrul careia se intrec vinuri din intreaga lume, pentru titluri la diversele categorii stabilite. In prezent VINARIUM este organizat de catre ASER Consulting & Management, in parteneriat cu Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR), sub patronajul Organizatiei Internationale a Viei si Vinului (OIV) si Federatia Internationala a Marilor Concursuri de Vinuri (VINOFED), aflandu-se deja la a XIX-a editie. Jurizarea este realizata de catre un juriu international, format din membri recunoscuti pentru experienta si profesionalism. In acest an concursul s-a desfasurat in perioada 26 – 29 mai.

Care au fost premiile castigate?

Suntem incantati sa putem spune ca in acest an vinurile Domeniile Bohotin au fost premiate in cadrul celei de-a 19-a editii a concursului VINARIUM International Wine Contest.

Premiile au fost acordate dupa cum urmeaza:

·  ZURZUR – Tamaioasa Romaneasca 2021 – Medalia de Aur;

·  SIMBOL – Tamaioasa Romaneasca 2021 – Medalia de Aur;

·  SIMBOL – Rose demidulce – Busuioaca de Bohotin 2021 Medalia de Aur;

·  YOUNG ROSE– Busuioaca de Bohotin 2020 – Medalia de Aur;

·  SIMBOL – Sauvignon Blanc 2021 – Medalia de Aur;

·  SIMBOL ROSE – Busuioaca de Bohotin 2021 – Medalia de Argint;

·  AZOC-STAR/Domeniile Bohotin – BIB Zurzur Rose demidulce – Busuioaca de Bohotin 2021 – Medalia de Aur;

·  AZOC-STAR/Domeniile Bohotin – BIB DOMENIILE BOHOTIN – Sauvignon Blanc 2021 – Medalia de Aur.

Dar povestea nu se opreste aici, deoarece am fost premiati de catre membrii Federatiei Internationale a Jurnalistilor si Scriitorilor de Vin (FIJEV), augmentat material de TehnoArtInox, cu premiul special pentru vinul Tamaioasa Romaneasca din Gama SIMBOL. Vinul a fost apreciat pentru culoarea galben pal stralucitoare, aromele de fructe exotice (banana, mango, papaya, pere Williams, lamaie galbena si grapefruit). A fost asociat cu un aperitiv servit alaturi de prieteni si preparate din peste, de tip Carpaccio sau sushi. Verdictul a hotarat ca Tamaioasa Romaneasca din repertoriul nostru sa devina insotitorul ideal pentru serile calde de vara.

Vrem sa multumim inca o data tuturor membrilor din juriu si celor din organizarea concursului, in special domnului Catalin Paduraru, dar si voua, tuturor celor care aveti incredere in brand-ul nostru si ne alegeti de fiecare data! Pentru toate acestea inchinam un pahar de vin in cinstea tutuor si speram la cat mai multa recunoastere pentru toata munca depusa!

Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.